Cine a inventat campania murdară în politică

START-IN-CAMPANIA-ELECTORALA

Cred că deja sunteți familiarizați din presă cu sintagma ,,campanie murdară”,făcută cu referire la actuala campanie electorală pentru alegerile prezidențiale. Dar nu cred că știați că această strategie nu a fost inventată de politicienii români și nu este nici prima dată când este utilizată înaintea alegerilor în România.

Acest tip de campanie care mai este numită și ,,publicitate negativă” a fost inventată de consilierul politic american Arthur Finkelstein,supranumit și ,,negustorul de venin” și se adresează exclusiv adversarilor unui candidat aflat în cursa electorală. Pe scurt,campania negativă constă în găsirea unui punct slab al contracandidatului,oricât de firav ar fi acesta și apoi a crea o întreagă campanie denigratoare în jurul lui.

1234620_691853554159053_1265192659_n Cred că ați observat în campania aflată acum în desfășurare la noi că toți candidații autointitulați ,,de dreapta” își bazează campania aproape exclusiv pe atacuri la adresa lui Victor Ponta,căutând să exploateze la maximum orice gafă,orice slăbiciune de moment,orice acțiune…

View original post 831 mots de plus

Publicités

Laisser un commentaire

Entrez vos coordonnées ci-dessous ou cliquez sur une icône pour vous connecter:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l'aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Photo Google+

Vous commentez à l'aide de votre compte Google+. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l'aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l'aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

w

Connexion à %s