Cheile manipulării

mind-control2_banner  ”Motivele dezintegrării noastre sociale actuale sunt numeroase. Noul tip de narcisism promovat de multe mișcări de potențial uman, ”omul-este-Dumnezeu”.

Acești guru, coci, treinări, călăuze îți prezintă o poveste bazată pe revelația conștiinței. Deci fie că ei sunt înșelați de propriile minți, fie că ascultă de duhuri mincinoase, ei înșală oamenii. Așa se întâmplă la sectele metafizice, la mișcările de potențial uman, la ideologia mișcării New Age sau la păgânismul hindus timpuriu, hinduismul vedic.

Pericolul acestor mișcări este dat de o problemă fundamentală: oamenii încep a privi la ei înșiși. Focalizarea nu este pe Iisus Hristos, nici pe un cer nou, nici pe un pământ nou ci pe o evanghelie a lăcomiei, a fericirii personale, a eului, a egolatriei, a iubirii de sine. Creștinismul este diametral opus doctrinei acestor secte proprovăduind adevărata iubire, aceea a cărei formă supremă este sacrificiul; iubirea creștină fiind adesea răstălmăcită și demonizată de aceste mișcări…

View original post 307 mots de plus

Publicités

Laisser un commentaire

Entrez vos coordonnées ci-dessous ou cliquez sur une icône pour vous connecter:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l'aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Photo Google+

Vous commentez à l'aide de votre compte Google+. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l'aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l'aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

w

Connexion à %s