Ei joacă teatru pentru a ne înşela! E posibil ca Rusia şi SUA să fie în aceeaşi barcă a Ocultei Mondiale şi noi credem că ei se războiesc cu adevărat!

d-day

Există o teorie a conspiraţiei extrem de interesantă conform căreia aşa-zisul conflict dintre Rusia şi Occident (în special SUA) pe teritoriul ucrainean nu este altceva decât o făcătură a Ocultei Mondiale, din moment ce ambele state se află în aceeaşi barcă. Bun, e adevărat că în Ucraina conflictul e real şi violenţele există, dar nu este greu să alimentezi şi să finanţezi nişte grupări extremiste / teroriste care să lupte şi să creeze panică. Iar tot ce găsiţi în mass-media oficială despre cum se ameninţă între ele ţările NATO şi Rusia nu reprezintă altceva decât un scenariu de film bine pus la punct. De ce? Pentru a menţine lumea în tensiune, în stres, pentru a fi ameninţată tot timpul de inerenţa unui conflict militar. Şi, a nu se uita scopul final: crearea unei noi ordini mondiale.

image_update_f7ce7d10ba136370_1373650707_9j-4aaqsk  De fapt, pentru a crea această nouă ordine mondială, cooperarea dintre marile superputeri…

View original post 565 mots de plus

Publicités

Laisser un commentaire

Entrez vos coordonnées ci-dessous ou cliquez sur une icône pour vous connecter:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l'aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Photo Google+

Vous commentez à l'aide de votre compte Google+. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l'aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l'aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

w

Connexion à %s