Va cadea Occidentul in cursa intinsa de Statul Islamic? Este foarte aproape ca acesti fanatici sa decida soarta occidentului pe greselile liderilor vestici, depasiti de situatie. O vor face?

Lupul Dacic

Fluvii de informatii curg pe toate canalele, legat de ISIS, al Qaeda, al Nusra Front si multe alte grupari teroriste de pe intinsul globului. Este ca si cum, in loc sa se incerce o mai puternica si eficienta globalizare a economiei mondiale, se globalizeaza terorismul..

Statul Islamic a intrat in cea de a doua faza a planului sau. Dupa stabilirea unui asa numit Califat, o structura organizatorica tribala, rudimentara, in Siria si Irak, acesti lideri ai statului islamic incearca sa provoace Vestul intr-o reactie emotionala si materiala de autodistrugere, o cursa in care politicienii vestici au cazut si sint foarte aproape de a parafa o dominare strategica a ISIS.

Citesc in presa vestica zilnic, tot felul de articole si comentarii intesate de sfaturi, rasism, durere fata de cei morti, actiuni ale politiei si asa mai departe, dar nu vad nici o analiza a strategiei ISIS sau prin care acesti teroristi…

View original post 3 815 mots de plus

Publicités

Laisser un commentaire

Entrez vos coordonnées ci-dessous ou cliquez sur une icône pour vous connecter:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l'aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Photo Google+

Vous commentez à l'aide de votre compte Google+. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l'aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l'aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

w

Connexion à %s